top of page

Groupe

Public·220 membres

(TRANSMITERE LIVE@) U Cluj vs Argeș Pitești în direct live 20 martie 2023

Florescu, Florin Halagian, M. Haimovici, P. Valcan, Eugen Butnaru și Ion Barbu, un nucleu de jucători care va fi un atu în startul spre o nouă etapă competițională. Speriatu (portari), M. Zamfir, C. Stancu, C. Cârstea, P. Ivan II, S. Moisescu, D. Ionașcu, Ilie Bărbulescu (fundași), Doru Toma II, S. Iovănescu, Gh. Chivescu, M. Iatan (mijlocași), Doru Nicolae, M. Radu II, N. Dobrin, Viorel Turcu, Viorel Moiceanu și Radu III (atacanți). După Nicolae Dobrin (1983–2009)[modificare | modificare sursă] Retragerea lui Nicolae Dobrin, simbolul emblematic al FC Argeș, a însemnat și încheierea marii performanțe pentru club.


Balanovici (Iași) și V. Tătar (Hunedoara). Notele au fost acordate de redactorul Sportul, Ioan Chirilă. Lotul campionilor a fost următorul: Gh. Cristian și A. Această perioadă de rău sa încheiat cu a doua retrogradare din istoria clubului, de data aceasta, după 13 ani, la sfârșitul 2006-07 Liga I sezonul.

53: GOOOOOL FC Argeș! Garita scapă singur cu portarul, care iese neinspirat, îl driblează și înscrie! Min. 47: GOOOOL FC ARGEȘ! Ișfan profită de o deviere greșită a fundașilor ardeleni și șutează din apropierea punctului cu var, balonul e respins de un jucător de la U Cluj aflat în poartă, însă trece ulterior de linia porții! Min. 46: A început a doua repriză! PAUZĂ Min. 43: GOOOOOL FC Argeș! Ișfan trimite cu capul după o centrare venită din banda dreaptă și îl învinge pe Gorcea cu o lovitură cu pământul! Min. 39: CARTONAȘ ROȘU! Ilie este eliminat după un fault dur făcut în interiorul careului advers.

Dinamoviștii sunt dezorientați și Doru Toma șutează în bară, de unde Radu II o împinge de pe linia porții în gol. Piteștenii sunt periculoși pe contraatac, dar M. Zamfir salvează in extremis un șut al lui Vrânceanu. După pauză, Dudu Georgescu șutează în bară (min. 61), iar Augustin reia alături de poartă, în min. 69, Dobrin se lansează într-o cursă nebună, trece de mai mulți adversari, înmărmuriți de slalomul acestuia, pasează pe dreapta la Doru Nicolae, care marchează: 1-3. Apoi, Dudu Georgescu transformă un penalty, la un fault asupra lui Ion Moldovan, și egalează, dar, în ultimul minut, Dobrin șutează la rădăcina barei consfințind o victorie meritată a Argeșului. Au evoluat FC Argeș: Cristian 8, M.

Retrogradată în Liga a II-a și cu probleme financiare, FC Argeș a fost preluată de Dacia, al cărei director era Constantin Stroe, care a plătit datoriile. Clubul a promovat în 1994, a terminat pe locul 8 în 1995 și a fost din nou la 5 puncte distanță de retrogradare în 1996. În sezonul următor, echipa revine la mijlocul tabelului. Sezonul 1997–98 Divizia A a fost ultimul vârf din istoria FC Argeș. Echipa a terminat pe locul 3 și s-a calificat pentru Cupa UEFA 1998–99, unde a eliminat echipe precum Dynamo Baku și İstanbulspor, dar au fost eliminate fără probleme de Celta de Vigo cu 0–8 la general.

După promovarea echipei în eșalonul secund al fotbalului românesc în sezonul 2016-2017, argeșenii au petrecut 3 ani în liga secundă. FC Argeș a reușit promovarea în prima divizie la capătul sezonului 2019-2020, după 11 ani de pauză. ” Acest meci era un duel și între Dobrin și Dinu. Cu două zile înaintea marelui derby, Cornel Dinu declara: „Aș vrea să-i transmit lui Dobrin că alături de Dumitrache rămâne cel mai mare talent născut în ultimii 20 de ani în fotbalul nostru, talent pe care, din păcate, prin rațiunile oamenilor săi, fotbalul românesc n-a putut să-l valorifice la maximum. Am totuși senzația că, din punct de vedere pur tehnic, chiar și în actuala distribuție avem o forță de joc mult mai mare ca FC Argeș.

În anii 80 echipa a devenit mijlocul echipei clasamentului, terminând frecvent pe locurile 6, 7 sau 9, dar a reușit totuși să ajungă la 3 finale ale Cupei Balcanilor în această perioadă. După ce la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90 echipa a alunecat chiar și în jumătatea inferioară totul cumulând cu retrogradarea din Divizia A în 1992 după 29 de ani petrecuți în topul fotbalului românesc. Transmisii TV/ online - United Hoops RomâniaFC Argeș - U Cluj 3-1 | Victorie pentru gazde în fața nou” Dobrin considera că argumentul nostru cel mai important ar fi constanța mai mare decât a dinamoviștilor, ei revenind puternic abia în returul campionatului, în plus, ar mai fi tinerețea formației noastre și omogenitatea garniturii, cred eu, mai accentuată decât a lui Dinamo. La 24 iunie 1979, în fața a 20.

[TRANSMITERE LIVE=] U Cluj vs Argeș Pitești în direct 20 mar

4: GOOOOOL U Cluj! Bălan deschide scorul cu o lovitură de cap, după o centrare venită din lovitură liberă. Filip a trimis cu capul spre poartă, iar Bălan s-a înălțat, învingându-l pe Straton. 1: A început meciul! FC Argeș: Straton - M. Zamfir 7, Cârstea 7, Stancu 7, Ivan II 6, D. Toma 7, Iovănescu 6 (min. 78, Bărbulescu), Chivescu 6, Doru Nicolae 8, Radu II 9, Dobrin 10. Dinamo: Anuței 5, Ion Marin 6, Sătmăreanu II 6, Dinu 6, Lucuță 6, Augustin 6, Dragnea 7 (Țevi 6), Custov 6, Țălnar 6, Dudu Georgescu 7, Vrânceanu 6 (Ion Moldovan 6). Au arbitrat: Otto Anderco (Satu Mare) 7, la linie T.

" Meciul a început prin dominarea dinamoviștilor, care au înscris repede, prin Dragnea, cu capul la lovitura de colț executată de Țălnar. În minutul 11, Dobrin i-a trimis în adâncime lui Radu II, după ce ieșise din mijlocul a trei adversari, și acesta preia și aleargă cu mingea, egalând. Scandal la meciul Arges - U Cluj | Observatornews. roro, într-un meci de tradiție din etapa cu numărul 3 din Superliga.

arbitrii să „ajute” echipa care câștigă. Acest caz a fost numit de presă „Cazul Penescu” sau „ Calciopolia românească ”. FC Argeș a fost retrogradată la data de 8 iunie 2009 în liga a doua, după ce D. N. A., a descoperit că patronul echipei, Cornel Penescu, a încercat să mituiască mai mulți arbitri pentru ca aceștia să „ajute” echipa să câștige.

FC Argeș - U Cluj 3-1 | Victorie pentru gazde în fața nou

000 de spectatori, pe stadionul Dinamo din Capitală, FC Argeș învingea, după un meci de infarct, cu scorul de 4-3, prin golurile marcate de: Radu II (min. 11 și 24), D. Nicolae( min. 69) și Dobrin (min. 90), respectiv, Dragnea (min. 5) și Dudu Georgescu (min. 76, din penalty, și min. 89). După meci, în Sportul, cunoscutul și regretatul gazetar sportiv Ioan Chirilă scria, "Finala campionatului, așteptată cu un interes extraordinar, care a împuținat masiv numărul spectatorilor pe toate celelalte terenuri, s-a încheiat cu victoria meritată a piteștenilor, după un joc de mare tensiune, în care setea de victorie a dinamoviștilor a primit un veto din partea lui Dobrin, care a oferit tribunelor și telespectatorilor al nu mai știu câtelea meci al vieții sale, el fiind jucătorul care a dominat din toate punctele de vedere terenul.

FC Universitatea Cluj | Cluj-Napoca - Facebook

CFR 1907 Cluj v FC Arges Pitesti Direct commenté - Goal.com

Book Launch - Indian Contract Law Group | The Law Gurukul

[SPORT TV#] U Cluj vs Argeș Pitești în direct online 20/03/2Datorită reorganizării activității fotbalistice din România, Dinamo Pitești promovează în Divizia B, după fuziunea cu Dinamo 3 Miliția București. De la Dinamo Miliția au venit la Pitești, în vara anului 1959, jucătorii: Spiridon Niculescu, Radu Gh., V.

Clubul s-a desființat în anul 2013, fiind apoi refondat sub numele de SCM Pitești, după care, după rezolvarea unor formalități legale privind marca, și-a luat atât numele de FC Argeș, cât și palmaresul. [2] Culorile tradiționale ale clubului sunt alb și violet, Trupa din Trivale disputându-și meciurile de acasă pe stadionul Nicolae Dobrin, care are o capacitate de 15. 000 de locuri. Istorie[modificare | modificare sursă] Inceputul[modificare | modificare sursă] Pe data de 6 august 1953, un ordin al Ministerul Afacerilor Interne consfințește actul de naștere al echipei Dinamo Pitești, actuala formație FC Argeș, numele fiind luat după sora mai mare din București. Noua grupare din orașul Pitești își începe ascensiunea de jos, din campionatul orășenesc, dar implicarea factorilor locali și aducerea pe lângă echipă a celor mai buni fotbaliști din oraș vor constitui principalii factori în promovarea echipei an de an.

În acest fel, F. Argeș câștiga cununa de lauri, aducând Piteștiul, pentru prima dată, în rândul orașelor campioane, după București, Timișoara, Arad, Oradea și Ploiești. Lotul echipei campioane, FC Argeș, în campionatul 1971-1972, a fost următorul: V. Stan, D. Ariciu, Spiridon Niculescu (portari), M. Pigulea, C. Min. 18: Purece a bătut slab penalty-ul, iar Straton a reușit să apere fără probleme. 16: PENALTY pentru U Cluj! Arbitrul revede cu ajutorul VAR faza duelului dintre Bălan și Turda și arată punctul cu var.

Fotbal: Scoruri live FC Argeș, rezultate și program meciuri

Este recunoscut la nivel național că FC Argeș este o pepinieră apreciată de fotbaliști, în fiecare an doi-trei devenind protagoniști ai Diviziei A. Tot FC Argeș a dat și doi dintre cei trei mari fotbaliști ai României, din toate timpurile: Nicolae Dobrin și Adrian Mutu. Chiar dacă Mutu îl eclipsează pe Dobrin prin banii câștigați, faima externă, imaginea mondenă și can-can, primul rămâne cel mai mare. Pentru Dobrin vorbesc talentul excepțional și performanțele înregistrate într-o perioadă boemă a fotbalului european și mondial.

Vecine de clasament după primele două runde (gazdele sunt pe 10 cu trei puncte, oaspeții pe 11 cu două puncte), cele două echipe s-au întâlnit prima dată în 1961, când FC Argeș se numea Dinamo Pitești, iar U se chema Știința Cluj, scor 2-1 pentru ardeleni. Returul din acel campionat a consemnat debutul marelui Nicolae Dobrin (1 iulie 1962), rămas şi azi cel mai tânăr debutant din istoria principalei competiţii interne, conform Ligii Profesioniste de Fotbal. LPF subliniază și că întâlnirea cea mai recentă pe prima scenă a avut loc tocmai pe 26 mai 1999, U Cluj - FC Argeş 2-1. Pe 17 iunie ANAF a acceptat oferta de cumpărare. Peste câteva zile primăria a transmis ultima siglă folosită, brandul și palmaresul către SCM Pitești, aceasta devenind oficial FC Argeș.

Acest caz a fost denumit de presă „Cazul Penescu„ sau Calciopoli-ul românesc. Renașterea (2017-prezent)[modificare | modificare sursă] În data de 15 iunie 2017, Consiliul Local Pitești a aprobat în unanimitate alocarea sumei necesare pentru achiziționarea brandului FC Argeș. Universitatea Cluj - FC Argeș Pitești 20. 03. 2023Aceasta ultima prezență în cupele europene a fost din cauza unei generații formidabile, al doilea cel mai talentat după Dobrin generația lui. Această echipă a FC Argeș a avut jucători precum: Adrian Mutu, Bogdan Vintilă, Valentin Năstase, Iulian Crivac, Constantin Schumacher sau Constantin Barbu. FC Argeș și-a continuat sezoanele bune terminând pe locul 4 în 1999, apoi pe locul 5 în 2000 și 2001. Din 2002 echipa a fost o prezență constantă în a doua jumătate a clasamentului, terminând în cel mai bun caz pe locul 10.

[[[soccer-]#]] U Cluj VS Argeş Piteşti live online 20 March 2023

Universitatea Cluj vs FC Arges Pitesti H2H 20 mar - FcTables

  • À propos

    Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

    bottom of page